Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Stabilizátor Zamst Shoulder Wrap

43 860 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

37 630 Ft Megtakarítás 14 %
Gyártói kód: 275012
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
37 630 Ft Zamst Shoulder Wrap
    ST26171.1
Üdvözöljük a Tennis Zone legjobb orvosi védelmi termékénél, a Zamst Shoulder Wrap-nél! A...több
Üdvözöljük a Tennis Zone legjobb orvosi védelmi termékénél, a Zamst Shoulder Wrap-nél! A legmagasabb minőségű anyagokból készült, szisztematikusan a legmodernebb tudományos kutatások és az emberi test korlátainak mélyreható megértése alapján lett megtervezve.

Páratlan minőség

A Zamst termékek széles körben elismertek kivételes könnyű használhatóságuk miatt, és számos sportágban használják őket. Büszkén szolgálnak a Francia Kosárlabda Szövetség, a Japán Profi Kosárlabda Liga, a Női Japán Kosárlabda Liga Szervezet, a Francia Röplabda Szövetség, a Japán Röplabda Szövetség és a Japán Röplabda Liga Szervezet hivatalos partnereként. A Zamst világszínvonalú kínálatát olyan élsportolók kedvelik, mint Isaiah Thomas, Von Miller, Ryan Getzlaf, Scott Langley, Melissa Arnot, Amy Cragg és Whitney Pavlik.

Testre szabott kényelem

A Zamst Shoulder Wrap, a vállízület kiváló stabilizátora hatékonyan nyújt támogatást gyulladásos állapotokban és a ficam utáni felépülési folyamat során. Könnyen viselhető és szorosan illeszkedik anélkül, hogy korlátozná az ízület mozgását, fokozza a vállkomplexum működését megerőltető tevékenység közben. Optimális kompressziót biztosít az ízületben, és jótékonyan hat a vállöv izmaira. Használata alvás közben nem ajánlott. A könnyű kezelés és tárolás érdekében cipzáras, hálós paneles tokba csomagolva kerül forgalomba.

A termék alkalmazási területei

A Zamst Shoulder Wrap kiemelkedő felhasználási területei közé tartozik az edzés utáni gyors regeneráció elősegítése, a vállkomplexum alapos rögzítése, valamint a ficam vagy a rotátorköpeny sérülése utáni rehabilitáció segítése.

Fejlett technológiák

A válltekercs olyan következő szintű technológiákat tartalmaz, mint a Flyweight, i-Fit, ROM-Tech és V-Tech, amelyek nagy teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak.

Termék specifikációk

Méretek: XLarge (53-60 cm) Fő szín: Fekete A jelenleg nem elérhető méretek esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek. Tapasztalja meg az innováció és a kényelem fúzióját a Zamst válltakaróval, amely az Ön ideális választása.
Termék szám: ST26171.1
Fő szín: fekete
Anyag: nejlon, polisztirol, poliészter, poliuretán, pamut
Termékkód: 275012
Technológiák
V-Tech
i-Fit
Flyweight
ROM Tech
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.