Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Adidas Thin And Light Ankle Socks 3P - black/white

5 500 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

5 190 Ft Megtakarítás 6 %
Gyártói kód: IC1282
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
5 190 Ft Adidas Thin And Light Ankle Socks 3P - black/white
    ST91842.4
Adidas vékony és könnyű bokazokni 3P - fekete/fehér Tapasztald meg a stílus és a kényelem...több

Adidas vékony és könnyű bokazokni 3P - fekete/fehér

Tapasztald meg a stílus és a kényelem keverékét az Adidas Thin And Light Ankle Socks 3P fekete/fehér színű zokniban. Ezek a bokazoknik, amelyeket aprólékosan terveztek azok számára, akik a legjobbat követelik, a funkcionalitás és az esztétika átgondolt keverékét testesítik meg.

Kiváló kényelem

Ezek a zoknik kivételesen jó eredményt érnek el a kényelem biztosításában, köszönhetően az anyagösszetétel magas pamuttartalmának. A prémium pamutkeverék kényelmes, puha tapintást kölcsönöz ezeknek a zokniknak, amely páratlanul puha, így egész napos viseletre tökéletesek, akár intenzív edzés közben, akár a mindennapokban.

Rendkívül tartós

Az Adidas Thin and Light bokazokni megerősített területekkel rendelkezik, amelyek támogatják a lábfej boltozatát. Ez az átgondolt kiegészítés segíti a lábfáradtság csökkentését, ami különbséget jelenthet az utolsó ismétlés vagy a személyes legjobb elérése között, és biztosítja a zokni élettartamának meghosszabbítását.

Minimális súrlódás, maximális kényelem

A zoknik lapos varrásokkal büszkélkedhetnek, ez a tervezési döntés drasztikusan minimalizálja a kidörzsölődés és a vízhólyagok kockázatát. Nem számít, milyen megerőltető a tevékenységed, ezek a zoknik úgy működnek, hogy minimalizálják az irritációt, maximalizálva a kényelmet.

Tökéletes illeszkedés

A bordázott kivitelezés tökéletes illeszkedést biztosít, minden alkalommal, minden alkalommal. A zokni finoman tapad a lábadra anélkül, hogy korlátozná, így testre szabott illeszkedést biztosít, amely bármilyen tevékenység során a helyén marad.

Klasszikus kialakítás

A klasszikus Adidas-érzést adva ezeknek a zokniknak a boka magasságában a gyártó kontrasztos színű logója látható. A letisztult, minimalista dizájnmegközelítésnek köszönhetően ezek a zoknik bármilyen öltözékhez vagy stílushoz illeszkednek.

Termék szám: ST91842.4
Logó színe: fehér
zokni hossza: rövid roknik
Termékkód: IC1282
Fő szín: fekete
Pár: 3 pár
Anyag: 51% bawełna, 46% poliester, 2% elastan, 1% poliamid
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.