Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

6 320 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

5 570 Ft Megtakarítás 12 %
Gyártói kód: J2GX1055Z-98
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Zokni Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
több
5 570 Ft Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.2
Termék kiemelése: Mizuno Active Training Mid 2P - Fekete/Fényzöld Merülj el a holisztikus...több

Termék kiemelése: Mizuno Active Training Mid 2P - Fekete/Fényzöld

Merülj el a holisztikus edzésekben a legújabb Mizuno Active Training Mid 2P zoknival, amely a fekete és a világoszöld dinamikus duójában pompázik. Ezek a zoknik a stílus, a kényelem és a teljesítmény tökéletes ötvözetét burkolják.

Kiváló kényelem és illeszkedés

Ezek a Mizuno zoknik művészi kivitelben készültek puha, kellemes anyagból, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletes kényelmet nyújtson. Az anatómiai kialakítás tökéletes illeszkedést feltételez mind a jobb, mind a bal lábadhoz, páratlan támogatást nyújtva, amikor szigorú tevékenységeket végzel. A sarok és a lábujjak körüli megerősítés tovább fokozza a kényelmet és az ütéscsillapítást. Ez az átgondolt részlet küzd az esetleges megterhelés és a nagy erejű ütések ellen, lehetővé téve, hogy a láb egészségének és biztonságának veszélyeztetése nélkül nyújtsd a csúcsformádat.

A tapadás és a teljesítmény fokozására tervezték

A talpfelület speciális szilikonnyomatokkal rendelkezik, amelyek csökkentik a csúszást, ezáltal magabiztosságot adva bármilyen terepen és időjárási körülmények között megállja a helyét. Akár az edzőteremben vagy durva ösvényeken haladsz, ezek a zoknik egyenletes tapadást biztosítanak, hogy biztonságban érezd magad a lábadon.

Tech-töltet a kiváló nedvességkezelésért

A Mizuno Active Training Mid 2P zokni olyan anyagból készült, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot és a nedvességet, így biztosítva, hogy a lábad száraz és friss maradjon. A Mizuno legkorszerűbb DryLite technológiájával beépítve elősegíti a kiváló nedvességkezelést és párolgást, amely az edzések során végig kitart. Lényegében a Mizuno Active Training Mid 2P zokni - fekete/világoszöld egyesíti a kiváló dizájn részleteket és a fejlett technológiát. Tökéletes kísérője
Termék szám: ST91560.2
Logó színe: multicolor
zokni hossza: rövid roknik
Termékkód: J2GX1055Z-98
Fő szín: sokszínű
Pár: 2 pár
Anyag: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
Technológiák
DRYLITE
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.