Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey

5 040 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

4 250 Ft Megtakarítás 16 %
Gyártói kód: J2GX8700Z-98
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
4 250 Ft Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey
    ST91605.2
Mizuno DryLite Endura Trail zokni 1P - Fekete/szürke Bemutatjuk a Mizuno DryLite Endura Trail...több

Mizuno DryLite Endura Trail zokni 1P - Fekete/szürke

Bemutatjuk a Mizuno DryLite Endura Trail zoknit, a tökéletes társad a szabadtéri sportoláshoz. Úgy tervezték, hogy kiváló kényelmet és támogatást biztosítson, és stílusos fekete/szürke színben érkezik, így minden lépésed stílusosan és funkcionálisan továbbvisz.

Minőségi anyag és kialakítás

A puha, kényelmes anyagból készült zoknik több mint egyszerű lábkötés; az optimális kényelem érdekében formázottak. Az illeszkedésük fokozása érdekében anatómiailag úgy vannak kialakítva, hogy egyenként illeszkedjenek a jobb és a bal lábfejhez. Ez a precizitás kiküszöböli a kényelmetlenségek lehetőségét, és kényelmes illeszkedést biztosít, így könnyedén sétálhat, kocoghat vagy futhat.

Hálós zóna a további kényelemért

Az intelligens kialakításuk által nyújtott kényelmet tovább fokozva ezek a zoknik speciális zónákkal rendelkeznek, amelyek hálós panellel vannak ellátva. Ez az ötletes kiegészítés döntő szerepet játszik a zokni kényelmének fokozásában, mivel elősegíti a fokozott szellőzést. Ennek eredményeképpen a lábad friss marad, elősegítve a hosszan tartó használat ideális környezetét, különösen intenzív fizikai aktivitás során.

DryLite technológia a maximális szárazságért

A legmodernebb DryLite technológiát alkalmazva ezek a túracoknik képesek elvonni a nedvességet, így lábad száraz marad. Ennek a fantasztikus tulajdonságnak köszönhetően nem kell többé aggódnia az izzadás okozta nedvesség és kényelmetlenség miatt a nagy intenzitású tevékenységek vagy meleg időjárási körülmények között. A Mizuno DryLite Endura Trail zokni biztosítja a szárazságot és a kényelmet, tökéletes feltételeket biztosítva lábad számára, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Hozzáadott lábvédelem

Ezek a kültéri használatra tervezett zoknik példaértékű lábvédelmet is nyújtanak. Akár túrázik, akár fut
Termék szám: ST91605.2
Logó színe: szary
zokni hossza: bokazoknik
Termékkód: J2GX8700Z-98
Fő szín: fekete
Pár: 1 pár
Anyag: 52% poliester, 43% nylon, 5% spanedx
Technológiák
DRYLITE
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.