Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black

5 960 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

5 190 Ft Megtakarítás 13 %
Gyártói kód: HT3435
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
variánsok:
Zokni Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
több
5 190 Ft Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black
    ST91566.2
Adidas Performance Designed For Sport bokazokni 1P - fehér/fekete Lépd túl a határaidat, és...több

Adidas Performance Designed For Sport bokazokni 1P - fehér/fekete

Lépd túl a határaidat, és adj extra lökést a teljesítményednek az Adidas Performance Designed For Sport bokazokni 1P klasszikus fehér/fekete színkombinációban. Ezek nem csak a hétköznapi zoknik; kifejezetten sportolók számára tervezett zoknik, amelyek a kényelem, a tartósság és az innovatív sportspecifikus jellemzők tökéletes keverékét testesítik meg.

Végső kényelem és könnyű szerkezet

Ezek a zoknik olyan kialakítással rendelkeznek, amely szakszerűen formálja a lábfej alakját, és páratlan könnyűséget biztosítanak. A kényelmes és puha tapintású anyag használata garantálja, hogy zavartalanul a játékra koncentrálhasson, kiküszöbölve a kényelmetlenség vagy irritáció minden pillanatát.

Fokozott megerősítés és varratmentes kialakítás

Ezek a zoknik megerősítettek a boltozat és a sarok területén, szilárd tapadást és további támogatást nyújtanak a nagy intenzitású tevékenységek során. Ezenkívül a jellegzetes varrásmentes lábfej-konstrukciónk jelentősen növeli a kényelmi indexet, mivel kiküszöböli a dörzsölődés vagy a nyomáspontok lehetőségét.

Kiváló légáteresztő képesség és anatómiai illeszkedés

Az Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P hálós zónákat tartalmaz, amelyek maximális légáteresztést tesznek lehetővé, így lábad friss és száraz marad az edzés során. Ráadásul a zokni anatómiailag úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a bal és a jobb lábadhoz, így olyan tökéletes illeszkedést biztosít, mint még soha.

Technológiailag fejlett

A zokni a forradalmi HEAT.RDY technológiát is alkalmazza, amely segít a hőmérséklet szabályozásában, így hűvös és kényelmes környezetet tart fenn a lábad számára még a csúcs edzések alatt is. Fokozd a sportteljesítményedet, miközben páratlan kényelemmel és támogatással kényezteted a lábadat az Adidas Performance Designed For Sport An segítségével.
Termék szám: ST91566.2
Logó színe: fekete
zokni hossza: bokazoknik
Termékkód: HT3435
Fő szín: fehér
Pár: 1 pár
Anyag: 85% poliester, 10% poliamid, 5% elastan
Technológiák
HEAT.RDY - Adidas
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.