Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue

4 490 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

4 250 Ft Megtakarítás 5 %
Gyártói kód: 67UU950-83
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
4 250 Ft Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue
    ST91555.3
Mizuno DryLite Training Mid 3P zokni - Fekete/világoszöld/Maui kék Fejezd ki a stílusodat és...több

Mizuno DryLite Training Mid 3P zokni - Fekete/világoszöld/Maui kék

Fejezd ki a stílusodat és fokozd a teljesítményedet a Mizuno DryLite Training Mid 3P zoknikkal. A fekete, világoszöld és maui kék frissítő keverékében kínált zoknik tökéletes kiegészítői az edzőruházatod megújításának.

Legfelsőbb kényelem, végső teljesítmény

A Mizuno DryLite Training Mid 3P zokni szakértő módon készült, rendkívül puha, kényelmes anyagból. Az anyagot úgy tervezték, hogy kényelmes illeszkedést biztosítson anélkül, hogy kellemetlenséget okozna. A tervezés során figyelembe vették a sportolók közérzetét, hogy olyan rendkívül kényelmes zoknikat hozzanak létre, amelyeket egész nap nyugtalanság nélkül lehet viselni.

Speciális hálós panel zónák

Ami a Mizuno DryLite Training Mid 3P zoknit megkülönbözteti társaitól, az a kialakításba ágyazott speciális hálós panel zóna. Ezek az innovatív funkciók fokozzák a felhasználó általános kényelmét azáltal, hogy növelik a láb szellőzését, így frissen és hűvösen tartják a lábakat a nagy intenzitású edzések során. Más szóval, mondjon búcsút a kényelmetlen, izzadt lábaknak.

DryLite technológia: Száraz és kényelmes lábak

A Mizuno DryLite Training Mid 3P zokni az egyedülálló DryLite technológiát alkalmazza. Ez a figyelemre méltó tulajdonság hatékonyan elvezeti az izzadtságot és a nedvességet, szárazon tartja a lábadat, és optimális feltételeket biztosít az edzéshez. A DryLite funkció biztosítja, hogy még a legintenzívebb edzések során is szárazon maradjon a lábad, így az edzési céljaid elérésére koncentrálhatsz.

Termék szám: ST91555.3
Logó színe: multicolor
zokni hossza: rövid roknik
Termékkód: 67UU950-83
Fő szín: sokszínű
Pár: 3 pár
Anyag: 97% poliészter, 3% poliuretán
Technológiák
DRYLITE
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.