Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Stabilizátor Zamst Filmista Knee

Utolsó ár: 17 830 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
19 140 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

Végső ár: 17 830 Ft Megtakarítás 7 %
Gyártói kód: 67220
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
Stabilizátor Zamst Knee Support RK-1 Plus Right
Stabilizátor Zamst Knee Support RK-1 Plus Right

Stabilizátor
Zamst Knee Support RK-1 Plus Right

30 120 Ft
25 370 Ft
Megtakarítás 16%
17 830 Ft Zamst Filmista Knee
    ST74883.1
Prémium térdstabilitás a Zamst Filmista Knee segítségével Fokozza a térd támogatását a...több

Prémium térdstabilitás a Zamst Filmista Knee segítségével

Fokozza a térd támogatását a forradalmi Zamst Filmista Knee-vel - egy új generációs térdstabilizátorral, amelyet úgy terveztek, hogy páratlan kényelmet és teljesítményt nyújtson. A speciálisan varratmentes kialakítású, úgy illeszkedik, mint egy "második bőr", optimális mozgáskönnyítést és szinte láthatatlan érzetet biztosít, miközben csúcsformában teljesítesz.

Fejlett konstrukció a kivételes támogatásért

A Zamst Filmista Knee modern kialakításának középpontjában az egyedülálló kétrétegű fólia áll. Ez az úttörő anyag a rugalmasság, a könnyűség és a stabilitás szilárdságának kiemelkedő kombinációját kínálja. A Zamst Filmista Knee-vel nem csak egy térdtámaszt viselsz - egy technológiailag fejlett térdtámaszt viselsz, amely elkötelezett amellett, hogy lépést tartson dinamikus életmódoddal és fitneszcéljaiddal. Tapasztalja meg a magasabb szintű kényelmet és a verhetetlen teljesítményt minden alkalommal, amikor felcsatolja.

Elegáns kialakítás gondos illeszkedéssel

A Zamst Filmista Knee mindent úgy terveztünk, hogy Önt tartsuk szem előtt - beleértve az elegáns fekete színösszeállítást, amely még inkább kiemeli prémium jellegét. A design méltán egészíti ki a nagy teljesítményű használhatóságát, így bármilyen öltözékhez zökkenőmentesen illeszkedik. Bőrszoros illeszkedése biztosítja, hogy a helyén maradjon, és még a legmegerőltetőbb fizikai tevékenységek során is biztosítja a tökéletes térdtámaszt nem kívánt mozgás vagy csúszás nélkül.

A kényelem találkozik a modern technológiával

A Zamst Filmista Knee esetében a kényelem és a modern technológia kéz a kézben jár. Egyedi konstrukciója maximális kényelmet biztosít, míg a fejlett anyagok használata biztosítja a szükséges megbízhatóságot és támogatást. A tökéletes térdstabilizátor keresése a Zamst Filmista Knee-vel ér véget - az Ön ideális partnere a térd egészségének megőrzésében, és képessé teszi Önt arra, hogy teljes fizikai potenciálját elérje.

Termék szám: ST74883.1
Fő szín: fekete
Termékkód: 67220
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.