Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Stabilizátor Zamst FA-1

13 650 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

12 170 Ft Megtakarítás 11 %
Gyártói kód: FA-1
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
12 170 Ft Zamst FA-1
    ST74882.4
Kiemelt Termék
Ércsíptető Nike Pro Dri-Fit Patella Band - black/white
Ércsíptető Nike Pro Dri-Fit Patella Band - black/white

Ércsíptető
Nike Pro Dri-Fit Patella Band - black/white

13 650 Ft
13 110 Ft
Megtakarítás 4%
Stabilizátor Zamst Filmista Knee
Stabilizátor Zamst Filmista Knee

Stabilizátor
Zamst Filmista Knee

19 140 Ft
17 830 Ft
Megtakarítás 7%
Stabilizátor Mueller ATF 3 Ankle Brace
Stabilizátor Mueller ATF 3 Ankle Brace

Stabilizátor
Mueller ATF 3 Ankle Brace

 
13 110 Ft
 
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3

Stabilizátor
Zamst Knee Support EK-3

18 220 Ft
16 880 Ft
Megtakarítás 7%
Ércsíptető Zamst CS1
Ércsíptető Zamst CS1

Ércsíptető
Zamst CS1

16 390 Ft
14 050 Ft
Megtakarítás 14%
Tapasztalja meg a kiváló bokatámaszt a Zamst FA-1 bokastabilizátorral Adja meg bokájának a...több

Tapasztalja meg a kiváló bokatámaszt a Zamst FA-1 bokastabilizátorral

Adja meg bokájának a szükséges védelmet, miközben maximális kényelmet biztosít a stabilitás és a meleg ideális kombinációjával, kizárólag a Zamst FA-1 bokastabilizátor segítségével. A kiváló minőségre tervezett terméket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy minden egyén igényeit kielégítse, legyen szó sportolókról, fitneszrajongókról, vagy egyszerűen csak extra bokatámaszra van szükségük a mindennapi életben.

Prémium anyag az optimális kényelemért

A Zamst FA-1 büszke arra, hogy nem csak páratlan támogatást nyújt, hanem a használat során a lehető legnagyobb kényelmet is biztosítja. Ez a könnyű anyag megkönnyíti a könnyed mozgást, és cipő alatt viselve észrevehetetlen jelenlétet biztosít. Kényelmes illeszkedése egyenletes támogatást nyújt a bokáknak anélkül, hogy bármilyen megerőltetést vagy kellemetlenséget okozna, lehetővé téve a felhasználók számára a szabad és magabiztos mozgást.

Hőmérséklet-megtartó mechanizmus

A Zamst FA-1 kiválóan alkalmas arra, hogy állandó belső hőmérsékletet tartson fenn az ízületben, ezáltal kiegyensúlyozott légkört biztosít a bokája számára. Ez az egyedülálló funkció segít csökkenteni a duzzanatot és a gyulladást, ami kulcsfontosságú szerepet játszik a felépülés folyamatában, ha sérülésből rehabilitálódik vagy intenzív edzés után.

Páratlan stabilitás és védelem

Ez a bokastabilizátor nem csupán a kényelem biztosítására szolgál; jelentős célt szolgál a legnagyobb stabilitás fenntartásában bármilyen hirtelen csavarodással vagy forgással szemben, olyan műveletekkel szemben, amelyek gyakran vezetnek bokasérülésekhez. A bokája védve van a lehetséges sérülésektől és a felesleges terheléstől, így biztosítva, hogy a bokasérülés fenyegető veszélye nélkül folytathatja különböző tevékenységeit. A Zamst FA-1 a mozgás szabadságát kínálja Önnek, rendkívüli stabilitással és optimális védelemmel átitatva. Összefoglalva, a Zamst FA-1 bokastabilizátor valóban a boka alátámasztásának mércéjét állítja fel. A prémium minőségű, hőmérséklet-megtartó mechanizmusa, valamint az optimális védelemre vonatkozó garanciája az arra rászoruló egyének számára kötelező termékként pozícionálja.
Termék szám: ST74882.4
Termékkód: FA-1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.